Senarai Produk yang kami sarankan untuk anda. Sesuai untuk kegunaan harian
 

TANPA PEWARNA TIRUAN, BAHAN KIMIA ATAU SUMBER DARI HAIWAN

 

Info: Produk ini berdaftar dengan BFKK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) dan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)


Sabun Anjas All Natural Scrub Soap (100g)

Sabun Anjas yang pertama ini dirumus khas dari hasil herba semulajadi (beras, temulawak, kunyit, kayu manis, akar kayu wangi, gliserin) tanpa pewarna tiruan, bahan kimia atau sumber dari haiwan.

Membantu membersihkan badan, menghilangkan gatal-gatal / ruam kulit atau masalah jerawat, menghilangkan bau badan, menyingkirkan sel kulit mati, dan seterusnya menghaluskan kulit. Parut dan tompokan juga boleh beransur hilang

Cara guna:

Gunakan setiap hari. Sesuai untuk muka dan tubuh.

 

Kandungan:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Oryza Sativa (Rice) Powder, Oryza Sativa (Rice) Starch, Curcuma Xanthorrhiza, Cinnamomum Zeylanicum, Vetiver Zizaniodes, Glycerin, Fragrance, BHT, BHA

 

Harga:

Runcit : RM16.00

Berat : 100g

No Rujukan: NOT100702193K

 

 

AnjasSari - Sari Asas

Penawar air hangat ini adalah ramuan asas 7 jenis rempah-ratus yang bagi kesinambungan kesihatan tubuh. Kajian saintifik sekarang mendapati rempah-ratus mempunyai bahan-bahan yang diketahui membantu melancarkan aliran darah, membuang angin tidak baik dalam badan. Sifat panas antaranya pada halia, kayu manis, dan  lada hitam  tentunya memberi kelegaan terhadap asma. Selain itu, ia sering digunakan apabila  sakit sendi, sengal-sengal tulang.

Kandungan rempah-ratus dipercayai mampu meningkatkan kecergasan dan imuniti terhadap penyakit. Juga dipercayai apabila sistem asas tubuh kita berfungsi baik, secara tidak langsung akan memberi kesan positif terhadap tenaga batin bagi lelaki dan perempuan. Lagipun bahan-bahannya ada yang dikatakan mempunyai sifat afrodisiak dan memanaskan. Memandangkan perubatan menggunakan rempah-ratus adalah cara perubatan semulajadi, kesannya lembut dan beransur-ansur, biasanya orang kita mengamalkannya selama 44 hari.
 

Khasiatnya:

  • Melancarkan peredaran darah
  • Membuang angin-angin dalam badan
  • Menghilangkan rasa letih
  • Membuang toksid
  • Menambah tenaga dalam
  • Menghilangkan sakit sendi
  • Melegakan kembung dan senak ulu hati
  • Mengembalikan kecergasan badan
  • Memulihkan ketahanan badan
  • Menghilangkan sengal-sengal tulang
 

Cara guna:

Rendamkan 1 uncang ke dalam segelas air panas mendidih selama 10/15 minit lalu diminum waktu pagi dan malam. 1 uncang boleh digunakan untuk 4 gelas air. Tidak disyorkan mengulang guna uncang yang telah diguna melebihi 1 hari. Sebelum minum hendaklah dibaca Bismillah dan selawat terlebih dahulu. Amalkan minum selama 44 hari. Rendaman campuran serbuk rempah ratus tersebut boleh juga dimakan.

 

Kandungan:

Pimpinella Anisum, Zingiber fficinale, Cymbopogon Citratus, Cinnamomum Zeylanicum, Eletlaria Cardamomum, Piper Nigrum, Eugenia Caryophyllata, IlIicium Verum dan Piper Betle

 

Harga:

Runcit : RM24.00

Berat : Sekotak (4g x 15 uncang)

 

   
 

EBOOK: RAHSIA TUBUH SIHAT
Hapuskan Jerawat Badan
(Hanya 2 Bulan Tanpa Ubat)

Info:

Ebook ini menerangkan secara terperinci tentang masalah Jerawat Badan. Apa kata pakar kulit tentang masalah ini. Bagaimana ianya terjadi dan faktor-faktor utama yang menyumbang kepada masalah kulit ini.

Ebook ini juga menggariskan kaedah-kaedah yang telahpun berjaya diamalkan oleh orang ramai samada secara tradisi ataupun kaedah moden.

Apa yang menariknya setiap kaedah ini tidak memerlukan sebarang ubat. Kepada sesiapa yang mempunyai masalah jerawat badan yang kritikal disarankan membaca buku ini bagi membantu mengawal dan seterusnya mengelakkan dari masalah ini berulang. Kebanyakan ubat-ubat digunakan di kawasan luaran (kulit) sedangkan punca utama bukan sekadar di luar.

Setiap kaedah dinyatakan dalam bahasa ringkas agar mudah difahami. Kepada sesiapa yang telah mengamalkan setiap perkara yang diterangkan dalam buku ini seharusnya telah melihat banyak perubahan positif terhadap masalah yang bukan sahaja melibatkan jerawat pada badan, malah di muka atau di anggota badan yang lain.

Tempoh yang disarankan adalah di antara 1-2 bulan untuk melihat kesan yang amat nyata. Semoga buku ini dapat memberikan banyak manfaat kepada pembaca dan seterusnya menikmati hidup lebih ceria tanpa dibelenggu dengan masalah jerawat badan lagi.

 
NOTA*: EBOOK - Rahsia Tubuh Sihat. Ini adalah versi eBOOK (electronic-book) dalam format PDF bukan BUKU fizikal. Download link akan diberikan selepas pembayaran dibuat

Harga:

Asal : RM40.00

Promosi : RM20.00
(Promosi beli eBook sahaja)

Promosi : PERCUMA
(dengan pembelian produk)

   
 

DAPATKAN EBOOK INI SECARA PERCUMA DENGAN PEMBELIAN SABUN ANJAS ATAU SARI ASAS

   
  Order
   
 
   
 

Utama  |  Soalan Lazim   |  Produk  |  Belian  |  Hubungi Kami

All Right Reserved @ www.jerawatbadan.com. Powered by: belajarPHP