Senarai Produk yang kami sarankan untuk anda. Sesuai untuk kegunaan harian
 

TANPA PEWARNA TIRUAN, BAHAN KIMIA ATAU SUMBER DARI HAIWAN

 

Info: Produk ini berdaftar dengan BFKK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) dan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)


MANGIR KASIH
Premium Herbal Scrub Soap (100g)

Mangir Kasih yang pertama ini dirumus khas dari hasil herba semulajadi (beras, temulawak, kunyit, kayu manis, akar kayu wangi, gliserin) tanpa pewarna tiruan, bahan kimia atau sumber dari haiwan.

Membantu membersihkan badan, menghilangkan gatal-gatal / ruam kulit atau masalah jerawat, menghilangkan bau badan, menyingkirkan sel kulit mati, dan seterusnya menghaluskan kulit. Parut dan tompokan juga boleh beransur hilang

Cara guna:

Gunakan setiap hari. Sesuai untuk muka dan tubuh.

 

Kandungan:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Oryza Sativa (Rice) Powder, Oryza Sativa (Rice) Starch, Curcuma Xanthorrhiza, Cinnamomum Zeylanicum, Vetiver Zizaniodes, Glycerin, Fragrance, BHT, BHA

 

Harga:

Runcit : RM20.00

Berat : 100g

No Rujukan: NOT140903014K

 

 
   
 

EBOOK: RAHSIA TUBUH SIHAT
Hapuskan Jerawat Badan
(Hanya 2 Bulan Tanpa Ubat)

Info:

Ebook ini menerangkan secara terperinci tentang masalah Jerawat Badan. Apa kata pakar kulit tentang masalah ini. Bagaimana ianya terjadi dan faktor-faktor utama yang menyumbang kepada masalah kulit ini.

Ebook ini juga menggariskan kaedah-kaedah yang telahpun berjaya diamalkan oleh orang ramai samada secara tradisi ataupun kaedah moden.

Apa yang menariknya setiap kaedah ini tidak memerlukan sebarang ubat. Kepada sesiapa yang mempunyai masalah jerawat badan yang kritikal disarankan membaca buku ini bagi membantu mengawal dan seterusnya mengelakkan dari masalah ini berulang. Kebanyakan ubat-ubat digunakan di kawasan luaran (kulit) sedangkan punca utama bukan sekadar di luar.

Setiap kaedah dinyatakan dalam bahasa ringkas agar mudah difahami. Kepada sesiapa yang telah mengamalkan setiap perkara yang diterangkan dalam buku ini seharusnya telah melihat banyak perubahan positif terhadap masalah yang bukan sahaja melibatkan jerawat pada badan, malah di muka atau di anggota badan yang lain.

Tempoh yang disarankan adalah di antara 1-2 bulan untuk melihat kesan yang amat nyata. Semoga buku ini dapat memberikan banyak manfaat kepada pembaca dan seterusnya menikmati hidup lebih ceria tanpa dibelenggu dengan masalah jerawat badan lagi.

 
NOTA*: EBOOK - Rahsia Tubuh Sihat. Ini adalah versi eBOOK (electronic-book) dalam format PDF bukan BUKU fizikal. Download link akan diberikan selepas pembayaran dibuat

Harga:

Asal : RM40.00

Promosi : RM10.00
(Promosi beli eBook sahaja)

Promosi : PERCUMA
(dengan pembelian produk)

   
 

DAPATKAN EBOOK INI SECARA PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN

   
  Order
   
 
   
 

Utama  |  Soalan Lazim   |  Produk  |  Belian  |  Hubungi Kami

All Right Reserved @ www.jerawatbadan.com. Powered by: belajarPHP