Sila rujuk kepada
Soalan Lazim untuk rujukan atau jika ada persoalan


Jika anda mempunyai soalan tentang produk ini, sila rujuk kepada senarai Soalan Lazim di bawah. Sekiranya terdapat soalan lain, sila hubungi kami (klik pada banner hubungi kami).

Kami sarankan kepada anda agar menggunakan kedua-dua produk yang ditawarkan bagi mendapatkan kesan yang lebih efektif.

Mangir Kasih (Premium Herbal Scrub Soap) telah dihasilkan mengikut standard piawaian bagi memastikan kebersihan dan keberkesanannya. Sabun ini bertindak untuk membuangkan sel-sel mati pada kulit. Kandungan herba di dalamnya membuatkan masalah jerawat, panau beransur hilang. Maklumat lengkap sila rujuk halaman Produk.

Nota: Ini bukanlah ubat. Ianya adalah persediaan herba yang telah digunakan secara turun-temurun untuk tujuan menjaga kesihatan.

Order
 

Adakah Produk Ini Selamat?
Ya, Sabun Jerawat Badan ini adalah gabungan dari pelbagai jenis herba semulajadi. Kedua-dua produk ini TANPA Pewarna Tiruan, Bahan Kimia dan Bebas dari Sumber Haiwan. Produk ini juga berdaftar dengan BFKK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) dan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)

 

Adakah Produk Ini Halal ?
Ya, Produk ini halal (cara pemprosesan dan sumber bahan) dan dikilangkan oleh kilang bumiputera bertaraf GMP yang sentiasa memastikan kebersihan.

 

Siapa Yang Boleh Gunakan Produk Ini?
Produk ini boleh digunakan oleh (seisi keluarga) setiap peringkat umur.

 

Apa Yang Perlu Dilakukan Jika Masalah Jerawat Badan Masih Berlarutan?
Ini adalah persediaan herba dan produk ini telah digunakan sejak turun-temurun dalam perubatan tradisional. Jika masalah jerawat tidak berkurangan kami sarankan anda berjumpa dengan doktor pakar.

 

Adakah Ada Kesan Sampingan Menggunakan Produk Ini?
Mangir Kasih adalah produk kegunaan luaran. Tiada kesan sampingan ke atas pengguna (sila rujuk doktor jika anda mempunyai alahan dengan herba).

Sari Asas adalah sejenis minuman herba. Pada permulaan pengambilan, mungkin anda akan merasa perut tidak selesa disebabkan tindakbalas awal kandungan herba tersebut membersih dan membuang toksid berlebihan di badan anda.

 
Order
 

Adakah Terdapat Pantang Larang Selepas Menggunakan Produk Ini?
Tidak. Walaubagaimanapun kami sarankan anda mengamalkan pemakanan sihat kerana ia juga merupakan faktor penyumbang kepada masalah jerawat.

 

Apakah Jaminan Produk Ini Benar-benar Berkesan Untuk Menghilangkan Jerawat Di Badan ?
Ini bukanlah ubat tetapi merupakan produk persediaan herba (yang telah digunakan secara tradisional). Setiap individu mempunyai kesan yang berbeza bergantung kepada faktor-faktor lain. Walaubagaimanapun atas kajian yang dilakukan oleh pakar herba mendapati herba semulajadi mempunyai khasiat tersendiri. Ramai pengguna yang berpuashati dengan penggunaan Mangir Kasih ini.

 

Bolehkan Sabun Ini Digunakan Untuk Muka ?
Ya

 

Bagaimana Cara Mendapatkan Produk Ini ?
Sila gunakan borang pesanan yang disediakan. Selepas pengesahan pembayaran dibuat, pihak kami akan menghantar produk tersebut menggunakan perkhidmatan Pos Laju.

 

Bilakah Produk Ini Akan Sampai Selepas Pembelian Dibuat ?
Sebaik sahaja pengesahan bayaran dibuat. Kami akan terus menghantar pesanan anda menggunakan perkhidmatan Pos Laju. Sila pastikan anda memberikan alamat yang sah. Kebiasaanya produk akan sampai 1-3 hari bergantung kepada lokasi / perkhidmatan pos.

 
   
 

Utama  |  Soalan Lazim   |  Produk  |  Belian  |  Hubungi Kami

All Right Reserved @ www.jerawatbadan.com. Powered by: belajarPHP