Ini adalah eBook yang kami sarankan untuk anda. Penuh dengan info yang membantu anda.
 

NOTA*: EBOOK - Rahsia Tubuh Sihat. Ini adalah versi eBOOK (electronic-book) dalam format PDF bukan BUKU fizikal. Download link akan diberikan selepas pembayaran dibuat

Sinopsis eBook:

RAHSIA TUBUH SIHAT
Hapuskan Jerawat Badan (Hanya 2 Bulan Tanpa Ubat)

ebook ini menerangkan secara terperinci tentang masalah Jerawat Badan. Apa kata pakar kulit tentang masalah ini. Bagaimana ianya terjadi dan faktor-faktor utama yang menyumbang kepada masalah kulit ini.

ebook ini juga menggariskan kaedah-kaedah yang telahpun berjaya diamalkan oleh orang ramai samada secara tradisi ataupun kaedah moden. Apa yang menariknya setiap kaedah ini tidak memerlukan sebarang ubat. Kepada sesiapa yang mempunyai masalah jerawat badan yang kritikal disarankan membaca buku ini bagi membantu mengawal dan seterusnya mengelakkan dari masalah ini berulang. Kebanyakan ubat-ubat digunakan di kawasan luaran (kulit) sedangkan punca utama bukan sekadar di luar.

Setiap kaedah dinyatakan dalam bahasa ringkas agar mudah difahami. Kepada sesiapa yang telah mengamalkan setiap perkara yang diterangkan dalam buku ini seharusnya telah melihat banyak perubahan positif terhadap masalah yang bukan sahaja melibatkan jerawat pada badan, malah di muka atau di anggota badan yang lain.

Tempoh yang disarankan adalah di antara 1-2 bulan untuk melihat kesan yang amat nyata. Semoga buku ini dapat memberikan banyak manfaat kepada pembaca dan seterusnya menikmati hidup lebih ceria tanpa dibelenggu dengan masalah jerawat badan lagi.

 

Harga:

Asal : RM40.00

Promosi : RM20.00 (Promosi beli eBook sahaja)

Promosi : PERCUMA (dengan setiap pembelian mana-mana produk)

 

 
   
 

DAPATKAN EBOOK INI SECARA PERCUMA DENGAN PEMBELIAN SABUN ANJAS ATAU SARI ASAS

   
 
   
 

Utama  |  Soalan Lazim   |  Produk  |  Belian  |  Hubungi Kami

All Right Reserved @ www.jerawatbadan.com. Powered by: belajarPHP